VEJLEDNING OG OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 

 Hvor finder jeg min gamle bog?


Har du tidligere været i gang med en fotobog på vores gamle site - så vær ikke nervøs! :)

Du kan stadig få adgang til dine gamle projekter, i vores gamle designer, hvor du kan færdiggøre din bestilling frem til 1. Februar 2018
Efter denne dato vil der ikke længere været adgang til projekter, der er oprettet på vores gamle hjemmeside.

Du kan heller ikke oprette nye projekter, og tilføje disse til en igangværende bestilling - det er kun muligt at færdiggøre allerede oprettede produkter.

For at starte et nyt produkt skal du vælge det her på siden, og starte i vores nye designer.

For at få adgang til dine eksisterende projekter, klikker du blot på login-knappen her nedenfor, og logger ind på din bruger som normalt.

 

 

 Problemer med login?


Hvis du oplever problemer med at bruge login funktionen i toppen af vores side, så kan du bruge dette link, til at komme direkte til dit kundecenter og tilgå dine eksisterende ordrer.

 

 KLIK HER FOR AT LOGGE IND PÅ DIT KUNDECENTER

 

Vi arbejder på at løse problemet, som vi kan forstå opstår for nogle af vores kunder, og beklager ulejligheden mange gange.

 

 

Videoskole


I vores videoskole nedenfor, kan du se mere om, hvordan du bruger vores designer og lære mere om skabelonerne for de forskellige produkter.

På de enkelte produktsider, kan du også finde flere videoer om, hvordan du designer netop dit ønskede produkt.

 


 

FLERE VIDEOER KOMMER SNART

 


 

 

 Spørgsmål og svar


Har du konkrete spørgsmål til vores side, kan du sandsynligvis finde svaret i vores FAQ her nedenfor, eller under beskrivelsen på siden for dit valgte produkt.
 

    Checkout